House of Secrets

Escape game in Oslo.
Locked in a mysterious room, your team have 60 minutes to prevent a disaster. Find the clues, solve the puzzles, and escape the room!

Velkommen til House of Secrets i Oslo – home of escape games!

Tør du teste ut nervepirrende samarbeidsspill?

Føler du deg modig og gjerne vil ha en opplevelseskveld utenom det vanlige?

Løs oppgaven og kom dere ut i løpet av 60 minutter!

45102761_1991160544240572_5147117287454539776_n.jpg


Innelåst i et mystisk rom vil du og vennene dine ha 60 minutter på dere til å avverge en katastrofe og fullføre spillet. Klarer dere å samarbeide, finne hintene, løse gåtene, og komme dere ut av rommet før tiden renner ut?

Et escape game (også kjent som «escape the room game», «escape room» eller «fluktleker») er en spennende, morsom og uvanlig «real-life» aktivitet for 2-17 deltagere* (eller opp til 75 deltagere med vår Safe of Secrets-variant). Dere blir nødt til å bruke logikk, kreativitet og samarbeid for å klare oppgavene. Bestill billetter og ta med deg venner, familie, og kjæresten. Opplegget passer også ypperlig for utdrikningslagbursdagsfeiring og som en teambuilding-aktivitet for bedriften.

*Store grupper må fordele seg på flere rom.