Destinasjon

MOSS

MOSS

Moss er kommunikasjonspunktet i Oslofjorden. 7 mil ut i radis og du når ut til over 2 millioner mennesker. Fergeforbindelsen Moss-Horten binder Østfold og Vestfold sammen og er Norges travleste fergesamband. Byen har så mye å by på av fantastisk natur og historie (også vikig del av Norgeshistorien), så har du ikke oppdaget Moss ennå, så gjør det nå!.

Se selv da vel →

JELØY

JELØY

Når du ankommer Jeløya er det ikke vanskelig å forstå at dette også er kunstnernes øy. Lyset og utsikten over det naturskjønne kulturlandskapet og havet er enestående og inspirerende.

Friluftsliv og åndelig føde på Norges frodigste øy ->

FREDRIKSTAD

FREDRIKSTAD

Det er noe spesielt med Fredrikstad, vi klarer ikke å definere det, men vi er ganske sikre på at en del av definisjonen er dette: hjertevarme og joviale borgere med glimt i øyet, Gamlebyen, det yrende folkelivet langs Vesterelva, alle attraksjonene, skjærgården, og ikke minst - den sjarmerende dialekten!

Se hvorfor →

SARPSBORG

SARPSBORG

Sarpsborgkysten er ofte undervurdert av de som ikke er kjent her, eller ikke har vært her tidligere. I forhold til de mer kjente kyststrekningene av Hvaler og Fredrikstad, så ligger ikke kysten av Sarpsborg noe tilbake for disse, hva gjelder gode skjærgårdsopplevelser.

HALDENKANALEN

HALDENKANALEN

Haldenkanalen, snor seg gjennom vakker og vill natur, helt inntil svenskegrensen i den sørøstlige delen av Norge. Dampbåtene som ferdes på Haldenkanalen tar de reisende med på en 80 kilometer lang strekning som inneholder blant annet fem sjøer, tre slusesteder og åtte sluser, og uendelig med naturopplevelser.

Se her ->

HVALER

HVALER

Hvalers særegenhet er blant annet at sjøen er rundt oss på alle kanter. Synet av øyer og skjær med Torbjørnskjær fyr i horisonten gir ro i sinnet. Tusenvis av mennesker bruker Hvalers natur til rekreasjon. Fantastisk om sommeren, magisk om vinteren. Gode opplevelser - hele året.

Opplev Hvaler →