Back to All Events

Restart: Helgekurs i normkritikk


Synes du mangfoldet er verdt å ta godt vare på? Er du opptatt av at alle skal ha trygghet og frihet til å være seg selv? Vil du lære mer om normene som skaper diskriminering, og hvordan vi kan jobbe mot trange kjønnsroller, homofobi og transfobi? Da er Restarts kurs i normkritikk noe for deg!

Helga 11.-13. januar arrangerer vi kurs for alle som er interessert i å lære mer om normer, kjønn og seksualitet. Kurset holdes i Oslo, og er gratis for alle ordinære medlemmer av Skeiv Ungdom. Vi dekker reise- og overnattingsutgifter og tilrettelegger kurset og lokalene for alle behov. 

46498256_10156835762579510_387385193738010624_n.jpg


Det er løpende påmelding, så det lønner seg å være rask! Aller siste frist for påmelding er søndag 9. desember. Påmeldingsskjema finner du her: https://goo.gl/forms/X4Ddb9Q6onG0wNp33

Kurset passer for alle som enten:
a) er ungdom selv,
b) jobber med eller skal jobbe med ungdom,
c) rett og slett har lyst til å lære mer om kjønn, seksualitet og normer i samfunnet
eller
d) er interessert i å bli frivillig i Restart. Restart er Skeiv Ungdoms skoletiltak hvor ansatte og frivillige i prosjektet holder undervisning for barn og unge om kjønn, seksualitet og normer. Dersom dette er noe du har lyst til, må du i tillegg søke om å delta på et kurs i undervisningsledelse som arrangeres i februar.

Under kan du se en kort oppsummering av kursprogrammet. Alle deltakere får tilsendt et detaljert program når kurset nærmer seg.
______________

Har du spørsmål? Send en mail til restart@skeivungdom.no.

Vel møtt!

Earlier Event: January 11
ØVL - Økonomiske Vinterleker BI 2019