Back to All Events

Kjemisk Fakultet / Munkerud Turn / Yodude/Heybro

  • Rockefeller / John DEE / Sentrum Scene Badstugata 2, 0183 Oslo, Norway Oslo Norway (map)


Svett og superclassy nyttårskonsert!
Kjemisk Fakultet
MUNKERUD TURN
Yodude/Heybro
+ tidenes etterfest!

Nyttårsangst eller allerede brutt nyttårsforsettet? Ingen grunn til bekymring! Kjemisk Fakultet, Munkerud Turn og Sweet Nothing letter på trøkket og hjelper deg å legge et godt fundament for 2019. Kom og dans av deg ribbefettet!

47508836_10156913847154727_6639543415505682432_n.jpg


Kjemisk Fakultet er klare for «the big comeback» og har fått æren av å entre scenen på Rockefeller etter tidligere år med svette og superclassy megafest for et stappfullt John Dee. Som alltid koker Kjemisk Fakultet sammen en eklektisk spilleliste med coverlåter – punk, rock, r'n'b, ballader og 90s dance. Something for the women, and something for the ladies.

Med seg på laget denne kvelden har de Oslos kanskje best bevarte pophemmelighet i Munkerud Turn. Bandet som fikk en megahit med «Nordstrand bad» er fortiden aktuelle med låta «Skamklipt hos Bjørns frisør» og det går fortsatt gjetord om deres smekkutsolgte konsert på Dattera til hagen tidligere i år.

Som om ikke det var nok kommer det fremadstormende Oslo bandet Yodude/Heybro til å åpne ballet med sine innstillinger fra poppen og riff fra rocken.

Etter konsertene blir det som alltid en legendarisk etterfest! Denne gangen i Rockefellers nye lokalet, Anno. Forvent guilty pleasures through the decades til årets råeste etterfest. Fri entré for alle med konsertbillett. 

Bill. kr. 175,- + bill.avg. 18 år leg.

Earlier Event: January 12
Flashdance
Later Event: January 12
Major Parkinson