Back to All Events

Major Parkinson

  • Vulkan Arena, OSLO Oslo Norway (map)

Etter suksessen med «Blackbox» kommer Major Parkinson endelig tilbake til Tigerstaden. Denne gangen med et helt nytt show hentet fra den kommende platen. Det blir blant annet singelslipp av tittelsporet til Major Parkinsonskommende plate - så dette bør du få med deg! Mørk dansbar synth-pop og tunge beats i en klam og utenomjordisk neonverden er det som danner rammeverket for denne konserten. Se ikke bort fra en verdenspremiere og en sniktitt på hva som er i vente det kommende året. For de som ikke kjenner til Major Parkinson og deres fantastiske liveshow fra før, så er det verdt å nevne at siste plate «Blackbox» etter over 80 internasjonale anmeldelser har et snitt på 93,8/100, og har fått mer en femten topp 10 beste album plasseringer internasjonalt. Det kan også nevnes at bandet nylig solgte ut London 2 måneder i forveien i forbindelse med en kommende Europaturné. Det er med andre ord et band med skyhøye ambisjoner og nytt låtmateriale i bagasjen som inntar Vulkan Arena 12. januar!

maxresdefault.jpg


Les mer om Major Parkinson på deres hjemmeside og facebookside og lytt på Spotify og TIDAL.

18 års aldersgrense
Dørene åpner kl. 19:00
Ingen rabatt for ledsager.

For mer informasjon se Vulkan Arenas 
hjemmeside og Facebookside / Eventet på facebook.

Later Event: January 12
Standup på Klubbscenen