Back to All Events

Blokk til Blokk - på Rommen Scene

  • Karen Platous vei 31 (map)

«Mange har villet lage selve teaterfortellingen om Oslo, men aldri har vel noen kommet tettere på enn med Blokk til blokk. Alle byens skoleklasser på ungdomstrinnet burde bli tilbudt, men for politikere og sosialarbeidere burde det vært tvang»
Dagsavisen

«Burde være pensum»
Morgenbladet

«Vinterens viktigste stemme»
Aftenposten

Ei konsertframsyning om å komme dit du er, ikkje på grunn av, men trass i.

Don Martin, Castro og Fela, har i lang tid vore markante stemmer innan norsk rap. I blokkene i Groruddalen der dei voks opp blei musikk og personlege songtekstar om identitet fødde. Dei har alle på ulikt vis gjort rap til eit levebrød, og hiphop har vore eit fast haldepunkt heile livet både musikalsk og sosialt.

Les meir og kjøp billettar: https://www.detnorsketeatret.no/framsyningar/rommen-scene/

Ein samproduksjon mellom SPKRBOX og Det Norske Teatret

50463095_10156820555237225_6108693832906309632_o.jpg