Back to All Events

Léon (SE) - Parkteatret

Svenske LÉON, som har tilbrakt mesteparten av 2016 på turné i USA og Europa, kommer endelig til Norge! 18. januar 2017 står hun på scenen på Parkteatret.

Artisten som nå er lovprist av både Katy Perry og Troye Sivan, startet sin karriere i tenårene som frontfigur for en hip hop/soul-gruppe. Solokarrieren startet først sommeren 2015, da hun publiserte musikken sin på Soundcloud for å dele med vennene hjemme i Stockholm. Like etter eksploderte låta «Tired of Talking», med godt over 100 000 avspillinger den første uken, og gikk videre rett til topps på Hype Machine.

EPen «Treasure», som nå har fantastiske 46 millioner avspillinger på Spotify, ble sluppet i desember 2015 og resulterte i platekontrakt med Columbia Records.

LÉON har etter debutåret hatt et fantastisk 2016. Etter showcaser i både USA og Europa, har hun blitt valgt ut til Spotifys Spotlight-program. Vi kan regne med at dette er startskuddet på suksess langt utover Skandinavias grenser.

Forrige måned slapp hun singelen «Think About You» fra det kommende debutalbumet. Låta har allerede over to millioner avspillinger på Spotify.

Vi ser frem til en fantastisk konsert med en av Sveriges nye popkometer!

Earlier Event: January 8
Frank Znort Quartet - Blå
Later Event: January 19
Vasshus - Parkteatret