Back to All Events

Vasshus - Parkteatret

Vasshus slapp i vår sitt debutalbum «Oh, So Many Things», og gjester for første gang Oslo og Parkteatret. Tross sin korte levetid har bandet allerede spilt for en fullstappet Tou Scene, hatt to utsolgte konserter under MaiJazz 2016, spilt for kongen og dronningen, og samarbeidet med Stavanger Symfoniorkester. De er varierte som få; vanskelige å sette i bås.

Musikkjournalist Geir Flatøe (Aftenbladet) skriver:
«Dette skaper variasjon, uten at helheten brytes. Den sørger Hanne Vasshus for. Hun har en stemme som er svært behagelig å høre på, og hun bruker den på beste vis.»

Du får et spilleklart Vasshus med Hanne Vasshus på vokal, Erlend Aasland (Tønes, Thomas Dybdahl) på gitar, Ådne Sæverud (Thomas Dybdahl, Tore Meberg) på tangenter, Simen Ytre-Arne (Elle Melle, Paper Pilots) på bass og Jørgen Helliesen (Hear Me Roar) på trommer. Med seg som gjest denne kvelden har de trompetist Simen Kiil-Halvorsen.

«Musikken, rytmene, stemmen, og scene opptredenen…! Wow!» – Storhaugfestivalen

Earlier Event: January 18
Léon (SE) - Parkteatret
Later Event: January 20
Razika 10 år! - Parkteatret