Back to All Events

Razika 10 år! - Parkteatret

Razika er ikke så gamle, men likevel føles det som om de har vært her for alltid. De fire jentene fra Møhlenpris var bare 15 år da de begynte å spille sammen, og nå har de holdt sammen i 10 år. Det skal feires med en omfattende norgesturné, og 20. januar 2017 spiller de ikke bare én, men to konserter på Parkteatret, først en Yngling med fri aldersgrense, og deretter konsert med 18-årsgrense. 

Alle som har opplevd en konsert med Razika, vet at det er en fest! Med hitsingler i fleng, byr de på alt fra bittervakre «Vondt i hjertet» fra deres første album, til den nyeste platens maktdemonstrasjon «Faen ta deg». Alt blir servert med Razikas signaturlydbilde, en herlig blanding av indiepop med forfriskende elementer av ska.

Razika har akkurat vært i Berlin for å spille inn ny musikk og nylig slapp de singelen «Se deg ikke tilbake». Låten handler om Sylvi Listhaug og Norges håndtering av flyktningkrisen. «Kjære Norge – hvor hardt må hjertene slå?» synger Marie Amdam, på et lydteppe i klassisk Razika-stil med blåsere og handclaps. Låten finner du her.

Razika har gjennom hundrevis av konserter blitt et av Norges beste liveband og finspisset sin blanding av ska, pop og indie. I år slipper de ny plate.