Back to All Events

Olli Wermskogs Improvors - Det Andre Teatret


Verdens farligste improshow.

Se for deg det beste vorspielet du aldri glemmer. Og så ser du for deg de morsomste folka du veit om, de du ler mest av og alltid vil ha med på vors. Og så kombinerer du disse to tingene. Hva har du da? Jo, Olli Wermskog`s Improvors!

Olli Wermskog inviterer landets morsomste improvisatører til en time med galskap, impro, skåling og rølpete humor. En av improvisatørene havner i stolen på siden av scenen og må sitte der og se på forestillingen mens hun/han drikker og koser seg. Deretter får hun/han æren av å avslutte hele forestillingen i den tilstanden personen da er i. Drikke kan kjøpes i baren og tas med seg inn i salen. Det hele lydlegges av Norges beste impro-DJ’er! Kom, ta med deg vorspielet, sett deg ned og kos deg!

På scenen: Olli Wermskog og venner
Lysimprovisatør: Siri Lilleengen
DJ: Henrik Stoltz Vernegg / Eduardo Garcia-Drageseth
Pris: 130 kr Varighet: 60 min

OBS: Aldersgrense: 20 år