Back to All Events

Per Arne Glorvigen - Tango con amigos! - Den Norske Opera & Ballett

Tango er som opera. Her smelter poesi, kammermusikk, sang og dans sammen til et fyrrig, latinsk felleskunstverk. Vår internasjonale tangomester, Per Arne Glorvigen, leder publikum gjennom bandoneonets forunderlige reise. Fra tyske menighetshus på 1800-tallet går turen videre til de livlige bordellene, barene og dansehallene i Buenos Aires tidlig på 1900-tallet, før den kulminerer med Astor Piazzollas fornyelse av sjangeren, som nå har fått plass i dagens konsertsaler.

Det er duket for en forestilling i tangoens magi med et av de fremste danseparene innen tangosjangeren i dag - danserne Pablo Inza og Sofia Saborido, tangokvartetten Tango for 3, sangere fra Nasjonaloperaen og musikere fra Operaorkestret.

Kvelden avsluttes med dans i foajeen for publikum.