Back to All Events

Johann Strauss Concert-Gala - Folketeateret

Bli med tilbake til det glade og glamorøse Wien på nittenhundretallet, og nyt en konsert med kjente valser, polkaer og marsjer av «valsekongen» Johann Strauss.
Johann Strauss Concert-Gala treffer deg midt i hjertet og forestillingen er en fryd for både øyne og ører når Strauss Festival Orchestra presenterer kjente melodier som "On The Beautiful Blue Danube", "Tales from the Vienna Woods" og "Radetsky March". Dette er kvelden for vakre par i valsetakter, flotte kostymer og lett og kjent musikk. Strauss Festival Orchestra vil, sammen med sin sopran og dansere fra ballettensemblet, sende deg rett tilbake til gamle Wien med wienervalser i flotte ballsaler!

Earlier Event: January 25
Blymandag - Parkteatret
Later Event: January 26
Humornieu - Parkteatret