Back to All Events

Late Night Fredag - Parkteatret


Ikke gå glipp av Norges morsomste late night show! Late night-showene på Crap åppå Park er alltid anbefalt å få med seg. Her får du en blanding av etablerte komikere fra inn- og utland, og noen av de største humortalentene i Norge i dag. Vi garanterer at en kveld du ikke kommer til å stille deg likegyldig til.

Den alltid fantastiske Dag Sørås kommer. Sofie Hagen er en av Danmarks største talenter om dagen, som også gjør det godt i Storbritannia med egne soloshow og strålende kritikker. Ahmed Mamow er en vi virkelig ha troen på for fremtiden og vi gleder oss til å få ham på Crap-scenen. Christoffer Schjelderup er en av våre favorittkomikere fra Bergen. Kvelden ledes av Martin Beyer-Olsen.

Komikere:
Dag Sørås, Sofie Hagen (DK), Martin Beyer-Olsen, Ahmed Mamow og Christoffer Schjelderup.

Humorfestivalen Crap åppå Park er tilbake for syvende år på rad. 25.-28. januar 2017 kommer publikum til å få oppleve noen av de beste norske og internasjonale på Parkteatret i Oslo.

Earlier Event: January 27
Gullrekka - Det Andre Teatret
Later Event: January 28
Sitcom Live - Parkteatret