Back to All Events

Paul Foot (UK) & Eddie Pepitone (US) - Parkteatret

To kultkomikere – en absurd og en sint – møtes til et unikt show på Crap åppå Park.

Kultkomikeren Eddie Pepitone fra USA er favorittkomikeren til Sarah Silverman, Marc Maron, Zack Galifinakis og Patton Oswald. Pepitone spilt i tv-serier som Community, Chapelle’s Show, Flight of the Conchords, It’s Always Sunny in Philadelphia, Love, Comedy Bang! Bang! og Bob’s Burgers. Dette er komikeren som fikk begge festivalsjefene til å le så de sluttet å puste første gang de opplevde hans forrykende stand up på scenen.

Absurde Paul Foot selger ut forestillinger over hele Storbritannia med sin surrealistiske humor. Foot er grunnen til at Crap åppå Park ble startet. Da vi så ham første gang var vi enig om at dette måtte folk i Norge få muligheten til å oppleve – og nå er han endelig tilbake!

The term «mad Genius» has been chuckled around willy nilly down the ages. It has surely found its rightful place stuck upon this man. – List

Humorfestivalen Crap åppå Park er tilbake for syvende år på rad. 25.-28. januar 2017 kommer publikum til å få oppleve noen av de beste norske og internasjonale på Parkteatret i Oslo.

Earlier Event: January 27
Tvungen tekst - Parkteatret
Later Event: January 27
Gullrekka - Det Andre Teatret