Back to All Events

Tvungen tekst - Parkteatret

Bård Tufte Johansen tvinger norske komikere til å skrive ny tekst om aktuelle tema. Etter pausen er det publikum sin tur til å utfordre komikerne. Hvordan går det når komikerne må skrive ny tekst på 10 minutter?

Kvelden ledes av Bård Tufte Johansen. På scenen kan du se en rekke dyktige og meget morsomme stand up-komikere bli utfordret. Blant annet Komiprisvinner Jonas Kinge Bergland, kjent fra den NRK-sendte suksessforestillingen «Dr. Bergland og den alternative medisin». Lars Berrum (Norske fordommer på NRK, Aktiv på dagtid på TV2) og Jan Tore Kristoffersen (Latter Live).

Komikere:
Bård Tufte Johansen, Jonas Kinge Bergland, Lars Berrum, Jan Tore Kristoffersen ++

Humorfestivalen Crap åppå Park er tilbake for syvende år på rad. 25.-28. januar 2017 kommer publikum til å få oppleve noen av de beste norske og internasjonale på Parkteatret i Oslo.