Back to All Events

Kultureliten - Parkteatret

Martin Beyer-Olsen og Lars Berrum returnerer med «Kultureliten»! Etter suksessprogrammet «Norske fordommer» på NRK, tar komikerduoen sin samfunnsharselas til scenen. De belyser, kommenterer og gjøgler med fordommer hos seg selv og nordmenn generelt.

«Kultureliten» er et humorshow som tar et dypdykk i hva som ulmer av fordomsfulle tanker og holdninger hos det norske folk. Martin og Lars opphøyer seg selv til «kulturelite» og kommenterer samtiden slik de ser den. Gjennom stand up, sketsjer, musikalske innslag og ulike karakterer inviterer to av Norges mest unike og innovative komikere til et morsomt, uforutsigbart og energisk show som du ikke bør gå glipp av.

Martin Beyer-Olsen er blant annet kjent fra NRKs «Underholdningsavdelingen» og TV2s «Torsdag kveld fra Nydalen», og vant Komiprisen 2015 som årets mannlige TV-komiker for «Norske fordommer». Martin vant også Stå opp-prisen 2011.

Lars Berrum er kjent fra«Aktiv på dagtid» på TV2, NRK P3 og Natt&Dag TV, og er en av årets nominerte til Stå opp-prisen. Han er utdannet sykepleier og tidligere norsk og nordisk mester i karate.

Humorfestivalen Crap åppå Park er tilbake for syvende år på rad. 25.-28. januar 2017 kommer publikum til å få oppleve noen av de beste norske og internasjonale på Parkteatret i Oslo.

Earlier Event: January 28
Bridget Christie (UK) - Parkteatret
Later Event: January 28
Late Night Lørdag - Parkteatret