Back to All Events

Late Night Lørdag - Parkteatret


Crap åppå Park avsluttes som alltid med det legendariske Late Night Lørdag-showet. Dette showet har en energi ingen andre late night show i Norge kan måle seg med. Et show som gjør livet bedre. Late night-showene på Crap åppå Park er alltid anbefalt å få med seg. En blanding av etablerte komikere fra inn- og utland, gullshorts og noen av de største humortalentene i Norge i dag. Vi garanterer at en kveld du ikke kommer til å stille deg likegyldig til.  

Fantastisk morsomme Halvor Johansson, den nye stand up-stjerna Jonis Josef, supertalentet Amanda Erlandsen og den glitrende Jan Tore Kristoffersen er noen av de du kan se denne kvelden. Lars Berrum er kveldens ring master flex, energy-DJ og Life Coach. Be here or be not here!

Komikere: Lars Berrum, Amanda Erlandsen, Jonis Josef, Jan Tore Kristoffersen og Halvor Johansson.

Humorfestivalen Crap åppå Park er tilbake for syvende år på rad. 25.-28. januar 2017 kommer publikum til å få oppleve noen av de beste norske og internasjonale på Parkteatret i Oslo.

Earlier Event: January 28
Kultureliten - Parkteatret