Back to All Events

James Newton Howard - 3 Decades of Music for Hollywood - Oslo Spektrum

Åtte ganger nominert til Oscar og vinner av Grammy-pris for sitt arbeid med Hans Zimmer på The Dark Knight. James Newton Howard er ingen hvem som helst hva filmkomponister angår.

På hans merittliste finner vi filmer som The Hunger Games, The Dark Knight, The Bourne Legacy, Pretty Woman, Michael Clayton, Jaget, Charlie Wilson’s War, I Am Legend, Blood Diamond, Waterworld og mange, mange flere. Og la oss ikke glemme introen til Akutten.

I disse dager er han aktuell med de nye Harry Potter-filmene, den første av disse, «Fabeldyr og hvor de er å finne», har premiere på norske kinoer onsdag 16. november 2017.

Dette blir den aller første gangen James Newton Howard fremfører og presenterer musikken sin på en scene. Og det vil bli litt av hvert for filmelskere å kose seg med. Sammen med sitt symfoniorkester og kor vil han fremføre flere av sine mest kjente verk. Det vil bli storskjermer med bilder og klipp fra hans filmer, og mellom slagene vil Newton Howard fortelle om sin rolle i noen av tidenes største filmproduksjoner. Det vil også bli vist filmklipp hvor vi får høre fra gigantene i filmverdenen som han har jobbet med, hvor de vil fortelle om sine erfaringer med James Newton Howard.

Vi gleder oss veldig til en helaften med musikk fra film og TV i Oslo Spektrum mandag 13. november kl. 19.30!

Dørene åpnes: ca kl. 18:30

Aldersgrense: Ingen aldersgrense. Barn under 13 år kun i følge med voksen.

 

Later Event: November 18
Kari Bremnes - Sentrum Scene, Oslo