Back to All Events

Kari Bremnes - Sentrum Scene

Kari Bremnes er en av våre aller fremste låtskrivere og sangere og hun er en formidabel liveartist. Hennes evne til nå ut til folk over hele landet er bemerkelsesverdig, og Kari knytter sterke bånd til sitt stadig større publikum. Til høsten er hun klar med nytt album, og snart annonseres flere nye konsertdatoer for 2017!

- "Konsertene er det mest spennende jeg gjør. Og vi snakker høyspenning. Det er der vi møtes med alt vi har, sal og scene. Jeg har alltid hatt stor respekt for publikum, men de første årene var jeg reddere. Etterhvert har vi utviklet noe som ligner et vennskap, publikum og jeg. Det er en absolutt forvandling", sier Kari Bremnes.

Kari har skrevet sanger halve livet, vært artist enda lengre og gjennom årene har hun utviklet nærmest en egen sjanger. Kjernen i den er nærheten til folk og historiene rundt livene vi lever. Om å miste, om å finne. Om storhet og trivialiteter. Det er mange som gleder seg til nytt album fra Bremnes, men ventetiden kan brukes til å oppleve artisten i enda et nytt fora; hun spiller nemlig hovedrollen i den nye filmen "Kings Bay".

Konserter på Sentrum Scene har 18 års aldersgrense hvis ikke annet er oppgitt