Back to All Events

Ingebjørg Bratland - Oslo Spektrum

Ingebjørg Bratland, vår nye pop- og folkemusikkdronning, spiller i Oslo Spektrum lørdag 25. november 2017 kl. 19.30

Ingebjørg Bratland er en aldri så liten musikalsksensasjon. Jenta fra Vinje i Telemark gjorde seg tidlig bemerket innenfor genrene folkemusikk, kved og sang, og med egne albumutgivelser utvider hun sitt repertoar og viser at hun behersker pop- og folkemusikk i god kombinasjon.

I 2014 kom utgivelsen av Ingebjørg Bratlands første soloalbum, «Berre meg», med listefavorittene «Ingen e som du» og «På avstand». Like etter, i 2015, kom det kritikkerroste albumet «Månesinn». Albumet treffer et bredt lag av Norges befolkning, og «Stjernene» og «Fordi jeg elsker deg» klatrer raskt på listene og blir publikumsfavoritter. Albumet har hittil solgt hele 40.000 eksemplarer, samt fått 10 millioner streams bare i 2016.

Ingebjørg Bratland har nettopp vært på turné og spilt for fulle hus i hele vårt langstrakte land, til strålende tilbakemeldinger. Hun har evnet å bergta sin konge, sitt publikum og sine anmeldere med sin klare, sterke stemme, ekte fremførelse og fengende låter. Etter suksessåret året 2016 kan vi rett og slett begynne å glede oss til 2017. Ingebjørg Bratland vil nemlig by på flere spennende musikalske begivenheter. En av disse vil være utgivelse av et nytt album. En annen er konserten i Oslo Spektrum.

Vi ser frem til en fantastisk konsert, der vi får høre kjente og nye låter. Velkommen til Oslo Spektrum lørdag 25. november kl. 19.30!