Back to All Events

The Quireboys - John Dee

Jonatan Gray, eller Spike som alle kaller han, er en av Rockens aller fremste frontmenn og vokalister. Gjennom sitt band The Quireboys har Spike tilhørt den ypperste rocke-eliten siden slutten av 80 tallet . Quireboys spiller en blanding av rock, blues rock og glam metal. De kommer til Oslo med kofferten full av forrykende sanger, som skal få i gang blodpumpa til de fleste.

Deres første album "A Bit of What You Fancy" gikk rett inn på andre plass på de Britiske hitlistene. I årene som fulgte, turnerte de verden rundt med band som The Rolling Stones, Bon Jovie og Guns & Roses. De er nå aktuelle med albumet "Twisted Love". Konserten på John DEE har unummererte ståplasser.

Dørene åpner kl 20:00

Baren vår "Kjøkkenet" er en del av inngangspartiet til John DEE, og den åpner allerede kl. 19:00 mens døren til John DEE åpner kl. 20:00 om ikke annet er oppgitt.

Arrangementene på John DEE har 18 års aldersgrense hvis ikke annet er oppgitt.

Later Event: November 5
Finn Kalvik - Chat Noir