Back to All Events

Rae Sremmurd - Rockefeller

De amerikanske hiphop-kometene i Rae Sremmurd kommer tilbake til Rockefeller, etter å ha holdt fest for bortimot fullt hus i fjor vinter.

Tusen norske publikummere var vitne til den unge duoens energiske opptreden på Rockefeller. De har slått gjennom med et brak de siste par årene med megahitene "No Flex Zone", "Throw Sum M" med Nicki Minaj og ikke minst "No Type", som nå nærmer seg 500 millioner visninger på YouTube.

Rae Sremmurd er brødrene Swae Lee og Slim Jimmy fra Mississippi. Bandnavnet er duoens label EarDrummers stavet baklengs. Siden de var her sist har de rukket å gi ut oppfølgeralbumet «Sremmlife 2». I likhet med debutalbumet er det produsert av selveste Mike WiLL Made-It (Rihanna, Jay Z, Kanye West, 2 Chainz, Future, Juicy J)."… guttene fortsetter å vise en unik sans for fengende melodier", skrev Aftenposten i sin anmeldelse.

Earlier Event: February 10
OG Maco (US) - BLÅ
Later Event: February 10
Mikhael Paskalev - Parkteatret