Back to All Events

Canoon + Øyrehagen + Papua Ny Guitar - Gamla

Canoon + Øyrehagen + Papua Ny Guitar m/ Fengende Rock´n´Roll, Spennende Pop og Livets Skole! Canoon er fra Kolbotn og speller tung, hard og fengende Rock´n`Roll. Bandet startet opp høsten 1998, og hadde sin første konsert våren 1999. Canoon har spilt bøttevis av konserter på diverse rockepuber i Oslo, men har også spilt rundt omkring i Akershus og en håndfull konserter på Vestlandet. Øyrehagen som er det nye bandet til Håvard Øyrehagen, frontmann i Tyyl er eit nytt og spennande pop-prosjekt på klingande sogning. Papua Ny Guitar er Øyvind Salte og Ole Beyer, som fant ut at de hadde en felles interesse for god musikk, da de jobbet sammen på Vestre Gravlund på begynnelsen av 2000-tallet.

20 års aldersgrense.
Dørene åpnes: ca kl: 20:00 - Supportband: ca kl: 21:30
Varighet 250 min. uten pause.
Adkomst: Trikk 11, 12, 13, 17, 18, Buss 37.
Ledsager ordinær pris.
Alle rettigheter.
Handicapped Accessible Info: Legger ut skinner til rullestol på oppfordring.
Gamla har ikke handicap-toalett.
Gratis parkering i Møllergata og sidegatene fra KL.20.00-08.00.