Back to All Events

JT Lauritsen & The Buckshot Hunters - Buckleys

JT Lauritsen & The Buckshot hunters

Bandets siste album "Play By The Rules" innspilt i Memphis 12 mai 2012 i det kjente ærverdige Ardent studio hvor JT og hans faste trommeslager Jon Grimsby fikk med seg flere lokale musikere som bidro bla Victor Wainwright, Josh Roberts, Reba Russel, Leo Goff, Billy Gibson og Greg Gumpel.
Andre halvdel ble spilt inn i NRK K20 sommeren 2012 og har i tillegg til de andre nevnte gjestemusikere med seg Svenskenes soul konge Sven Zetterberg i duett på William Bells klassiker « Every day Will Be Like a Holiday» Albumet ble utgitt sommeren 2013 og i likhet med de andre tidligere 6 album mottatt flotte anmeldelser.

2014 ble et merkeår da Jan Tore mottok den prestisjetunge bluesprisen på Notodden Bluesfestival. Dette har gitt bandet ekstra oppmerksomhet og ikke nok med det i mars 2015 dro JT og hans jegere av med 3 plass under European Blues Challenge i Brussels – Belgia hvor de representerte Norsk Blues union. Dette taler for seg selv og bandet må oppleves live det er der de hører hjemme best!

20 års aldersgrense.
Ingen rabatt for ledsager.
Dørene åpner kl.13:00 - Hovedartist ca.kl.16:00.
Varighet 120 min. u/ pause.
Alle rettigheter.
Adkomst/kollektivtrafikk: T-bane til Stortinget.