Back to All Events

Svett og superclassy februarfest: Kjemisk Fakultet m.fler - John Dee

Kjemisk Fakultet: Etter at gitaristen flyttet til København for studere The Divine Light, samles "the part time rockstars, full time legends" i Kjemisk Fakultet nå for første gang siden de rocka Risørs motstykke til Burning Man, nemlig Indianerøen-festivalen. Tradisjonen tro koker KF sammen en ny, eklektisk spilleliste med coverlåter - punk, rock, r'n'b, ballader og 90s dance. ”Something for the women, and something for the ladies"

Sweet Nothing: Etter å ha startet som et punk-coverband i 2015, satser damene i Sweet Nothing nå på egne låter, inspirert av band som Savages, PJ Harvey og Dead Weather. Live blir det rå og upolert rock.

Din Våte Drøm: Norsk rock med høy partyfaktor! Etter konsertene blir det som alltid en legendarisk etterfest på Bushwick. Fri entré for alle med konsertbillett.

Later Event: February 11
Valentourettes - Rockefeller