Back to All Events

Tomine Harket & Unge Ferrari - Parkteatret

Tomine Harket og Unge Ferrari legger nye datoer til sin første fellesturné! 11. februar stopper de innom Parkteatret i Oslo for en konsert med fri aldersgrense.

Siden deres første samarbeid med hitsingelen «Hvis du vil» i 2015 har det vært åpenbart at Tomine Harket og Unge Ferrari har en helt unik kjemi. Og da oppfølgersingelen «Nostalgi3Millioner» ble sluppet sommeren 2016, ble den mottatt med jubel og begeistring. Låta fikk tung rotasjon på både NRK P3 og NRK P1, og genererte streamingtall i millionklassen. Se også en fantastisk opptreden på Lindmo.

EPen «Hva Er Vi Nå // H.E.V.N. //», som skildrer en kronologisk historie om et kjærlighetsforhold, høstet rosende ord med blant annet flotte anmeldelser og høye terningkast i Natt & Dag, VG og Aftenposten.

Live har Tomine Harket og Unge Ferrari allerede vist glimt av hva de kan sammen, men nå legger de altså ut på veien for aller første gang. Første del av turneen ble utsolgt lynraskt, og responsen har så langt vært hel utrolig. Nå står del to for tur.

To av landets mest spennende unge artister gjør med andre ord kun en håndfull eksklusive ekstrakonserter i vår. Dette vil du ikke gå glipp av!