Back to All Events

The Bowie Experience - Oslo Konserthus

- Et spektakulært show med de fleste av Bowie sine hits, som i flere år har turnert for fulle hus i og utenfor England. Publikum får oppleve musikken fra et av verdens største pop-ikoner – David Bowie. Det er en uforglemmelig reise i lyd, lys og bilder gjennom David Bowies år som artist – fra Space Oddity til Let’s Dance.
Bowie Experience er verdens mest populære og autentiske hyllest til ”The Thin White Duke” og den forundrer publikum med sin fantastiske detaljrikdom. Showet har gjort stor suksess i Europa de siste årene. På scenen som David Bowie får publikum oppleve den stemme- og portrettlike artisten og multiinstrumentalisten Laurence Knight, sammen med musikere og kor av verdensklasse. Dette showet inneholder hits fra A til Ziggy og er den absolutte opplevelse for gamle og nye hengivne Bowie-fans.
Verdens fremste hyllest til David Bowie, Bowie Experience, inneholder blant annet låter som Space Oddity, Starman, Fashion, Life On Mars, China Girl, Rebel Rebel, Golden Years, Modern Love, All The Young Dudes, Let’s Dance, Heroes, Fame og Absolute Beginners


Ingen aldersgrense.

Konserten varer til ca. kl 21:55 med pause.

Later Event: February 12
Hjelp - Parkteatret