Back to All Events

Dagny - Parkteatret

Det er ikke ofte en norsk artist får den typen oppmerksomhet Dagny har på bakgrunn av én singel. Dagny er fra Tromsø og oppholder seg for tiden i London. Debutsingelen «Backbeat» har vært hyppig spilt på P1 og P3, vært med i TV-serien The Vampire Diaries i USA, og hun har allerede spilt på Isle Of Wight og noen av Englands mest anerkjente scener. «Backbeat» har så langt blitt spilt langt over en million ganger på Spotify. Etter en fantastisk konsert på Øyafestivalen 2016 gleder vi oss til å se henne på Parkteatret!

«And like any good pop song, Dagny makes us want to dance. It’s upbeat, ridiculously catchy, and positive in all the best ways. Dagny is new to the scene, and if this track is any indication, she’s here to stay.» – whenthegramophonerings.com om «Backbeat»

Earlier Event: February 12
Hjelp - Parkteatret
Later Event: February 13
Gutterdämmerung - Sentrum Scene