Back to All Events

Lars Kolberg & Bandittene - Uhørt

Lars Kolberg har release på singelen "Stille fra balkongen / Fengsel" i alle digitale kanaler og på 7" vinyl den 14. februar.

Dette markeres med storslagen festaften-konsert med Lars Kolberg & Bandittene på Uhørt. Ta med Valentinesdaten eller kom uten og finn en!

Lars Kolberg måtte gjennom et grundig samlivsbrudd og en havarert doktorgrad i økonomi før han fant frem til låtskrivingen. På debutplata «Sanger er som folk» serverer prestesønnen (41) fra Snertingdal/Oslo et knippe tidløse sanger om gode country-temaer som savn, svik, fyll og tog - blant annet.

Det kan høres ut som om du har funnet en gjenglemt kassett fra 70-tallet i hanskerommet i Opelen til onkelen din. Dette er ikke pop-country! Det flørtes med western-swing, southernsoul, spagetti-western og honky-tonk. Antakelig er det første gang flere av disse sjangerne i det hele tatt berøres i norskspråklige sanger.

Tekstene til Lars trekker opp et univers hvor mye er skjevt, galt og ubehagelig men hvor det likevel alltid ligger et smil på lur. Kanskje er det galgenhumor kanskje er det resignasjon, kanskje er det rett og slett mange års erfaring med livets lumske sprell som skinner igjennom.

Live har Lars med seg et samspilt band bestående av trommer, bass og gitar. Lars & Bandittene har flere vellykkede konserter bak seg, blant annet på Skuret og på en festival i Drøbak. Lars jobber nå med sitt oppfølgeralbum «Sort blod».