Back to All Events

Cymbals Eat Guitars (US) - BLÅ

Når Cymbals Eat Guitars kommer til Oslo i februar, er det med fire kruttsterke album i bagasjen. Deres ferskeste utgivelse er "Pretty Years", som kom ut for en måneds tid siden på plateselskapet Sinderlyn. Bandet albumdebuterte i 2009 med den svært kritikerroste "Why There Are Mountains" og ble bl.a. belønnet med "Best New Music" av Pitchfork. Cymbals Eat Guitars har siden da levert noen enormt energiske konserter over hele verden. Bandet var sist i Norge i forbindelse med Pstereo der de selvfølgelig innfridde forventningene og mer til. Vi kan allerede love det at konserten med Cymbals Eat Guitars på intime BLÅ blir en av de største konsertopplevelsene i 2017 hvis du er glad i virkelig god indie-rock. ""Pretty Years" is joyous, revelatory, and the moment where the varied sounds of those past three records all come together" - The AV Club

20 års aldersgrense
Dørene åpnes kl. 20:00
Alle rettigheter
Ledsager med gyldig ledsagerbevis, gratis

Earlier Event: February 16
Stabsmusikken: Tre Konger - Ridehuset
Later Event: February 16
The Divine Comedy - Cosmopolite