Back to All Events

Stabsmusikken: Tre Konger - Ridehuset

Med denne konserten vil vi hedre vårt kongehus, og har valgt ut musikk som har tilknytning til våre tre konger etter 1905. Dirigent: Musikkdirektør Andreas Hanson Program: Alt for Norge - Allan Johansson The Bonnie English Rose - Trad. Olympia Inntog Marsj - Sigurd O. Westbye Highlights from Windjammer - Morton Gould Polonaise No.2, op. 28 - Johan Svendsen, Bryllupsvals - Reidar Thommessen Kroningsmarsj - Johan Svendsen Trumpet Tune & Air - Henry Purcell All for Norway - Harry Ralton Kronprins Haralds honnørmarsj - Arne Isaksen Tordenskjold udi action - Johan Halvorsen Hjalar-ljod - Eivind Groven Kjempevise-slåtten, op. 21a:5 - Harald Sæverud Holmenkollmarsjen - Allan Johansson

Dørene åpnes ca kl 18:45
Varighet: 120 min m/pause
Rullestol/ledsager: Det er plass til 2 stk rullestolsbrukere på rad 1 -
Vennligst kontakt oss på tlf 23 09 23 10 for tilretteleggelse.
Ledsager gratis uten billett, med gyldig ledsagerbevis.
Event Parking Info Q Park Bankplassen / Betalt parkering
Adkomst / kollektivtransport : Ridehuset er i gangavstand fra Stortinget, Jernbanetorget og Nationaltheatret

Later Event: February 16
Cymbals Eat Guitars (US) - BLÅ