Back to All Events

Ary - Rockefeller

ARY har på kort tid etablert seg som et av de mest spennende artistnavnene i Norge, og ble for alvor satt på kartet med låtene «Higher» og «Telescope» med Carl Louis. Kåret av en samlet norsk musikkbransje som the one to watch i 2016, og med fantastiske konserter rundt i Europa og Norge, har hun tiltrukket seg enorm interesse. Hennes drivende elektroniske pop, unike stemme og sterke låter gir henne en stadig økende fanskare her hjemme og i utlandet.

VG og Aftenposten trillet 5 etter by:Larm i 2016, og Musikknyheter.no ga henne 10/10 og skrev: «… ellers var det en svært så sjarmerende konsert vi fikk oppleve, med låter så flotte at hitlåta «Higher» ikke engang var nærheten av å være høydepunktet i konserten. Her er det bare å glede seg til fremtidige konserter og utgivelser».

ARY er aktuell og P3-listet med låta «The Sea», som er introlåta til tv-serien Nobel. Med ny singel i slutten av oktober, vinterturné og opptredener på de viktige bransjetreffene Where’s the Music i Sverige og South by South West i USA, ligger verden åpen for ARY fremover.

Konserten på Rockefeller har unummererte ståplasser.

Arrangementene på Rockefeller har 18 års aldersgrense hvis ikke annet er oppgitt.

Earlier Event: February 17
Krokofant: Releasekonsert - BLÅ
Later Event: February 17
Blossoms (UK) - Parkteatret