Back to All Events

Blossoms (UK) - Parkteatret

Britisk indiepop lever i beste velgående, og vi feirer det fredag 17. februar med to av de beste og aller mest spennende bandene fra de britiske øyer om dagen: Blossoms og Declan McKenna.

Blossoms fra Stockport ble grunnlagt så sent som i 2013, men har i løpet av kort tid sjarmert stort med musikken sin over hele verden. De har markert seg som ett av de hotteste livebandene som rører på seg i 2016, etter noen veldig fine konserter på blant annet SXSW, The Great Escape og Slottsfjell her hjemme.

Bandet ga i august ut sitt selvtitulerte debutalbum, som gikk rett til topps på de britiske albumlistene. Albumet inneholder blant annet den P3-listede singelen «Getaway» og råkule «Charlemagne». Inspirasjonskildene til Blossoms favner alt fra Arctic Monkeys til Abba. Noe som uten tvil høres underlig ut, men med en gang du hører keyboardlinjene og de melodiske hookene i låtene, forstår du alt og lar deg rive med!

Earlier Event: February 17
Ary - Rockefeller
Later Event: February 17
Lucky Chops - John Dee