Back to All Events

Krokofant: Releasekonsert - BLÅ

Med et trommespill som høres ut som en turboladet hybrid mellom Keith Moon og Elvin Jones spiller Krokofant presise og tunge riff som forløses i rystende sterke improvisasjoner. Lange, ville saksofonsoloer avløses av et særdeles kreativt, variert og virtuost gitarspill, uten at det noen gang går på bekostning av samspillet og grooven. Krokofant har gitt ut to album på Rune Grammofon og har fått knallbra kritikker i både inn- og utland. Nå kommer altså plate nr 3, og det må jo selvfølgelig feires med brask og bram! Krokofant inviterer til konsert på Blå 17. februar og skal pløye gjennom både gammelt, og rykende fersk materiale! Krokofant tar med seg skiver "rett fra pressa", så da er det bare å handle i vei!

20 års aldersgrense.
Dørene åpnes kl. 20:00.
Alle rettigheter.
Ledsager med gyldig ledsagerbevis, gratis.

Earlier Event: February 17
Sérgio Godinho - Cosmopolite
Later Event: February 17
Ary - Rockefeller