Back to All Events

Levi Henriksen & Babylon Badlands: Det beste bandet i himmelen - Kulturkirken Jakob

I april 2016 kom Levi Henriksen og Babylon Badlands sin plate Det beste bandet i himmelen ut på markedet til gode anmeldelser fra musikkpressen. "Norsk rock blir ikke mye bedre enn dette våren 2016", hevder Geir Rakvaag i Dagsavisen og triller en femmer. Etter flere konsertforestillinger i Hedmark i vår tar Levi og bandet med seg plata ut på turne høsten 2016 og vinteren 2017. Konserten anbefales for alle som er glade i musikk laget med ekte instrumenter og som har sansen for tekster med sjel i.
Fra den første plata Levi Henriksen ga ut med Thomas Mårud i 2005, Herfra til Rockaway Beach, har det gått en rød tråd gjennom hans tekster. En slags stille undring over hvilken plass musikk har i et menneskes liv. Og på den kommende plata Det beste bandet i himmelen er denne undringen blitt til et knippe sanger om å vokse opp på et lite sted og ha en stor lengsel etter verden der ute, mens man ender med å bruke musikken som kart.
Babylon Badlands består av folk som har kjent hverandre lenger enn The Beatles eksisterte og som har spilt sammen i en rekke sammenhenger. Trommeslager Finn Lilleseth er en lokal legende i Sør-Hedmark og var grunnleggeren i et av landets første sørstatsrockband First ’n Last. Bassist Morten Andreassen har blant annet har spilt på de spellemannsnominerte platene til Roy Lønhøiden, men også på nyere ting som kultinnspillingene til Roger Græsberg and The Anti-Music Bonanza. Gitarist Anders Bøhnsdalen spilte sammen med Henriksen i Heart of Mary.

Earlier Event: February 17
Protagonist - Dansens Hus
Later Event: February 17
Christel Alsos - Oslo Konserthus