Back to All Events

Sérgio Godinho - Cosmopolite

Opplev Portugals levende musikklegende Sérgio Godinho i Norge for første gang.
Låtene til portugiseren Sérgio Godinho er ikke bare klassikere i tradisjonell forstand, de er også lydsporene til livene til tre generasjoner fans som står samlet i respekt for dette musikalske ikonet. Godinho regnes dessuten som en av det portugisiske språks fremste ordsmeder.

Godinhos rike sangbok, som har blitt til over en periode på 40 år, inneholder en overveldende mengde sanger som har blitt klassikere. De er spredt over mer enn to dusin album som favner studiopptak, filmmusikk og live-opptredener. Hans samlealbum Irmão do meio (no. ”broren i midten”) fra 2013 inneholder duetter med artister som også er hans fans, som brasilianske Caetano Veloso, fadosangeren Teresa Salgueiro og popsangeren David Fonseca. For øvrig har både Salgueiro og Fonseca hatt konserter i Oslo tidligere.

Vi er lykkelige og stolte over å kunne presentere denne levende legenden i hans første konsert i Norge!

Line up for konserten:
Sérgio Godinho –vokal
Filipe Raposo – piano

18 års aldersgrense.
Ledsager gratis ved medbrakt gyldig ledsagerbevis.
Dørene åpnes kl. 20:00, Konsertstart ca kl. 21:00
Øl, vin, alle rettigheter.
Adkomst: Trikk 11, 12, 13 og buss 20, 30

Earlier Event: February 17
Christel Alsos - Oslo Konserthus
Later Event: February 17
Krokofant: Releasekonsert - BLÅ