Back to All Events

THE HARD ROLLIN’ DADDIES - Buckleys


Rockabilly-trioen The Hard Rollin' Daddies debuterte i februar 2010 på the Wild Bunch Rock'n'Roll Club i Moss, som backingband for amerikanske Pep Torres.

Bandet består av tre veteraner i det norske rock’n’roll/rockabilly-miljøet. Anders Westhagen ble med i Teencats for nesten 30 år siden og startet senere Built For Speed sammen med sønnen Andreas på trommer og Ole Evensen på bass. Ole var opprinnelig medlem av The Daltons, og The Rockin’ Rhythm Bandits, hvor han spilte trommer eller bass, avhengig av hvilke musikere som var tilgjengelige. Ved siden av BFS har Ole også vært Vidar Busks bassist i hans Bubble of Trouble, men i ’Daddies har Ole returnert til sine røtter og er trioens trommeslager. Tredjemann Frank Reiten er av ildsjelene bak nettopp Wild Bunch, og da klubben for ca 10 år siden kjøpte egen kontrabass for å tilrettelegge for langveisfarende band, ble han bitt av basillen og utvilket seg raskt en svært habil bassist. Han er med i plateaktuelle KROM og har også vært innom The Daltons og The Backyard Drifters, i tillegg til å være Oles faste vikar i Built For Speed.

Musikken til The Hard Rollin’ Daddies er 50-talls rock’n’roll og rockabilly, ispedd en dæsj country og rhythm’n’blues. Repertoaret består hovedsaklig av obskure skatter fra rockens barndom, blandet med egne låter og klassikere fra bl.a. Elvis, Gene Vincent og Eddie Cochran. I november 2015 var de i studio og spilte inn sitt debutalbum, med hovedsakelig eget materiale.

Anders Westhagen, vokal/gitar | Frank Reiten, kontrabass/vokal | Ole Evensen, trommer/vokal

Earlier Event: February 17
Sinne Eeg - Nasjonal Jazzscene