Back to All Events

Hjerteslag - Rockefeller

2016 har vært et godt år for bergensbandet Hjerteslag. Med singelen «Sang Til Sonja» dominerte de norske radiobølger og albumet "Vannmann86" har blitt unisont hyllet av et samlet norsk pressekorps. Absolutt alle anmeldere har trillet terningkast fem for platen, deriblant aviser som VG, Aftenposten, Dagbladet, Bergens Tidende og Dagsavisen.

I Oslo spilte bandet releasekonsert for et stappfullt og feststemt John DEE! Dette blir en fest for alle med et hjerte som slår for ektefølt, melodiøs rock.

Ledet av vokalist og låtskriver Robert Eidevik, en sjeldent karismatisk og engasjerende frontfigur, er Hjerteslag anno 2016 bedre enn noensinne. Der debuten "Møhlenpris Motell" (2015) lente seg mer på britiske indiehelter, har Hjerteslag nå hentet inspirasjon fra amerikansk rock. Alle de åtte låtene på "Vannmann86" skildrer historier om vidt forskjellige menneskeskjebner, og den mer historiefortellende tilnærmingen til låtskriving ser ut til å passe Eidevik som hånd i hanske.

Lørdag 18. februar tar Hjerteslag sin allsangvennlige og fengende rock til selveste Rockefeller. Dette er musikk som hører hjemme på en stor scene, noe bandets konserter på releaseturnéen høsten 2016 beviste til fulle.

Dette blir en fest for alle med et hjerte som slår for ektefølt, melodiøs rock.

Earlier Event: February 18
Phlake (DK) - Parkteatret
Later Event: February 18
FARIDA - Uhørt