Back to All Events

Krissy Mathews Band (uk) - Buckleys

Krissy fikk sin første elektriske gitar i gave på åtteårsdagen. De første par årene ble han undervist av sin far som lærte unggutten låter fra sangkatalogen til Hank Marvin & The Shadows.

Under en familieferie i Norge da Krissy var elleve, oppdaget han bluesen gjennom en norsk bluesmusiker med navn Amund Maarud. Musikk-karrieren begynte å rulle allerede året etter, i august 2004, da han spilte to kvelder på rad med John Mayall & The Bluesbreakers på Notodden Blues Festival. Stor media- og publikumsinteresse fulgte i kjølvannet av denne opptredenen og vel hjemme i England etterpå, startet han sitt første band, Krissy’s Blues Boys.

Denne kvartetten ble omsider til en ”powerblues”-trio, da faren sluttet som ekstragitarist og overtok bassistrollen i bandet. Krissy Matthews spiller blues i Chicagotradisjonen, men også tuftet på arven etter Jimi Hendrix, med bred gitarføring og fete akkordsoli

20 års aldersgrense.
Ingen rabatt for ledsager.
Dørene åpner kl.13:00 - Hovedartist ca.kl.16:00.
Varighet 120 min. u/ pause.
Alle rettigheter.
Adkomst/kollektivtrafikk: T-bane til Stortinget.