Back to All Events

Orango - John Dee

I januar kommer Orango, livebandet som aldri skuffer, med sitt sjette album. Bandet har perfeksjonert sitt særegne brygg av møkkete bluesrock, westcoast-harmonier og groovy riff – og er klar for nye turneer i Norge, Sverige og Tyskland. Bandets forrige album "Battles" fikk kjempekritikker, Metal Hammer Norway omtalte plata som "sjokkerende bra" og "definitivt en kandidat til årets norske album". "Battles" var også bandets første utgivelse på Stickman Records (Motorpsycho, Spidergawd, Elder).

Baren vår "Kjøkkenet" er en del av inngangspartiet til John DEE, og den åpner allerede kl. 19:00 mens døren til John DEE åpner kl. 20:00 om ikke annet er oppgitt.

Arrangementene på John DEE har 18 års aldersgrense hvis ikke annet er oppgitt.

Later Event: February 18
Phlake (DK) - Parkteatret