Back to All Events

Wiener Johann Strauss konzert-Gala - Oslo Konserthus

Levende musikkultur fra Wien med forfriskende livsglede – «Wiener Johann Strauss Konzert-Gala» med K&K Philharmoniker – holder det de lover! Forførende eleganse og feiende tempo garanterer østerriksk livskunst.

Mer enn én million besøkende i 19 europeiske land har så langt latt seg fengsle av Matthias Georg Kendlingers friske og ungdommelige Wiener-sjarm i suksessen «Made in Austria».

21. Europa-turné fra 5. desember til 5. mars 2017 – med til sammen 65 konserter i Tyskland, Østerrike og Sveits, i Belgia, Frankrike, Italia, Luxemburg, Danmark, Finnland, Norge, Sverige og Ukraina.

På sin sjarmerende måte gir K&K Philharmoniker liv til Strauss-dynastiets melodier. Det omhyggelig sammensatte programmet omfatter valsene «Loreley/Rhinen-toner», «Landsbysvaler fra Østerrike» og «Du og du», polkaene «Absolutt!», «Smart-smart», og «Prosess», fantasien «I den russiske landsbyen», «Jubel-kvadrillen» samt ouverturene til operettene «Dronningens kniplinger» og «Cagliostro i Wien». Også denne sesongen vil konsertopplevelsen til slutt krones med de tradisjonelle avslutningsnumrene «Donauvalsen» og «Radetzky-marsjen».

«Wienerisk, nostalgisk, simpelthen bra!» (Leipziger Volkszeitung)

Nok en gang setter de enestående opptredene til den østerrikske K&K-balletten et forførende preg på denne konsertrekken. Den uforglemmelige Gerlinde Dill har hatt avgjørende betydning for dette ensemblet. I mer enn 20 år var også hun ansvarlig for koreografien av den verdenskjente nyttårskonserten fra Wien. Siden 2009 har Viktor Litvinov fra statsoperaen i Kiev hatt ansvaret for innøvingene til K&K-balletten. Ved dirigentpulten imponerer både Martin Kerschbaum, Georg Kugi og Taras Lenko i tillegg til Matthias Georg Kendlinger.*

* Se den aktuelle besetningen på www.dacapo.at


Konserten varer til kl. 21:10 med pause.

Kombinasjonsrabatt på minus kr. 100,- pr. billett
ved kjøp av både konserten Wiener Gala 18. februar
og Operaperler 21. mars

Ingen aldersgrense.


Kontakt billettluken på
tlf. 23113111 eller billetter@okh.no for:
Grupperabatt på minus 10 %
ved kjøp av 15 billetter eller fler.
Rullestolplasser på rad 20 og rad 21.

Later Event: February 18
Lemaitre - Sentrum Scene