Back to All Events

OLSEN ELECTRIX - Buckleys

OLSEN ELECTRIX er en norsk powertrio med røtter i jazzrock, fusion, progrock og metal. Med dette som bakgrunn spiller bandet selvkomponert materiale i en sjanger “for seg selv”!

Børge Olsen er en gitarist og komponist med særpreg og egenutviklet gitarteknikk. Han er utdannet ved Barratt Due og Berklee College of Music i Boston. Han har spilt inn en rekke album og turnert i mange land med kjente artister og verdensstjerner som Airto Moreira (Miles Davis), Chris Squire (Yes), Pål Thowsen, Lava, Haakon Graf, Bugge Wessetoft, Enigmatize, Svend Undseth, Michael Manring, Abuwa og Ken Rice.

Frode Berg på bassgitar er utdannet ved Norges musikkhøgskole under professor Knut Guettler. Han har i løpet av sin 20-årige karriére gjort seg bemerket gjennom samspill med verdensstjerner som Paul McCartney, Donna Summer, Luciano Pavarotti, Phil Woods, Peter Erskine og A-ha. Han var tidligere fast medlem av Haakon Graf's "Grafitti" og Oslo Groove Company, har turnert med Frank Gambale samt spilt inn plater med Omar Hakim og Danny Gottlieb. Berg har siden 2010 vært fast ansatt som kontrabassist i Oslo Filharmoniske Orkester.

Trommeslager Geir-Inge Ravn Hansen har studert hos Carl Størmer (The Real Thing), Ole Hamre (Cutting Edge) og Per Hillestad (A-ha). Han har også spilt med norske og internasjonale artister som Mike Tramp, Billy Sheehan (Mr.Big), Michael Manring, Miriam Makeba (Queen of Rai), Paco Serie (Joe Zawinul), George Lynch (Dokken), Ronni Le Tekrø og Jørn Lande.

Olsen Electrix ønsker vekommen til en onsdagskveld fylt av energi og raske taktskifter!