Back to All Events

Shredz - Uhørt

Uhørt inviterer til konsert med friskusene i Shredz 22. februar!

Powerpopprovokatørene i Shredz sparker i gang 2017 med to fantastiske begivenheter på samme dag; den rykende ferske singelen: "Kiss Me" og deres første dedikerte konsert. Denne fullaftenen i februar, flyttes long beach fra LA spirituelt inn til Oslo sentrum. Husk solkrem og shades, det blir temmelig hett.

Shredz er et friskt powerpop band fra Oslo. Med et sterkt fokus på live tilstedeværelse og pop-hooks søker bandet å gjøre det meste ut av sin enkle lineup med Beach Boys inspirerte koringer til et røft bakteppe bestående av trommer, bass og gitar.

Deres første singel "Cooler Than Thou" fikk glødende tilbakemeldinger hos to internasjonale musikkblogger i 2016.

Dørene åpner 20.00

ID: 20 år