Back to All Events

Standup på kollen - Grefsenkollen

Denne kvelden i februar har vi ikke mindre en tre komikere på den lille scenen vår i OverOslo Bar!

Lars Berrum har raskt etablert seg som en uforutsigbar komiker som elsker å overraske. Han pusher stadig stand up-formatet og publikum opplever å le av ting de ikke har hørt eller sett tidligere på en norsk stand up scene.

Martin Lepperød har raskt rukket å imponere på scener over hele landet og blir beskrevet som en energifylt, teatralsk, og ufortsigbar komiker. Han har god erfaring fra impro-, teater- og revyscenen, noe som tydelig fremkommer i hans særegne stil på scenen.

Henrik Overaa Bjørnson debuterte på standup-scenen som 17-åring og stod samme år på scenen under Standup-festivalen i Oslo. Med sin sjarmerende stil og inkluderende og selvironiske humor treffer Henrik bredt og han kombinerer ofte standup med musikalske innslag på gitar.

Pizzapakke i baren: 395,-
Middagsakke i restauranten: 895,-

Dørene åpner kl 18:00
Showstart ca kl 20:30

18 års aldersgrense
Ingen rabatt for ledsager
Slik kommer du deg til Grefsenkollen:
Buss 56 til Trollveiskrysset og ca. 20 min gåtur til toppen. Evt en liten taxitur fra Storo

Earlier Event: February 23
Jenny Hval - Rockefeller