Back to All Events

Inge Bremnes - Parkteatret

Inge Bremnes slipper sitt debutalbum «Mellomspill», og feirer med slippkonsert på Parkteatret!

Det er sjelden man ser verdien av å holde seg i midten. I offentligheten ser vi at de som skriker høyest, ofte er de som blir hørt. I livet beregner vi suksess ut ifra hvor vi skal, og hvor vi har vært. Vi kjeder oss på trikken på vei til jobb. Vi savner sommeren for to år siden. Overgangene er liksom ikke så viktig. «Mellomspill» er en hyllest til overgangen. Til det som ligger i mellom hvor man er og hvor man skal. Det er tross alt i mellomspillene at livet i all hovedsak leves.

Albumet er spilt inn i Ocean Sound Recordings på Giske og bærer preg av den massive naturen i området.

Inge Bremnes er en ung nordnorsk artist og låtskriver fra Kvæfjord i Troms. Med sitt personlige uttrykk og særpregede stemmemateriale, flettet sammen med inspirasjon fra blant andre Jeff Buckley, Coldplay, Sigur Rós og Ásgeir Trausti, har Inge imponert på konserter og turneer både i England og Norge.

Ved siden av listing av singlene «Sne» og «Ka du håpa på» hos både P1 og P3, har Inge høstet lovord med anmeldelse i Dagbladet, opptreden på Christine Danckes show på P3, samt radiospilling og utsolgte konserter over hele landet.

Earlier Event: February 24
Johndoe - John Dee
Later Event: February 24
Trivium - Rockefeller