Back to All Events

Meshuggah - Sentrum Scene

Det svenske ekstrem-metalbandet Meshuggah har i 2017 holdt det gående i imponerende 30 år, og tilhører virkelig i metal-eliten. Rolling Stone har bl.a. kåret dem til et av verdens ti viktigste metal-band.

Den hardtslående kvintetten er aktuelle med sitt åttende album "The Violent Sleep of Reason", som har fått 4/5 av AllMusic: "(…) still intricate as hell, meticulously composed, ridiculously complex, and executed with a manic precision beyond the imagination of most metal mortals".

Sist de besøkte oss, på Rockefeller i 2013, var det stappa sjappe – det blir det nok på Sentrum Scene i februar også!

Dørene åpner kl 19.00.
Konserten på Sentrum Scene har unummererte sitteplasser.

18 års aldersgrense

Earlier Event: February 24
Degial (SE) & Vorum (FI) - Pokalen
Later Event: February 24
Johndoe - John Dee