Back to All Events

OSLO AMERICANA SESSIONS // FEBRUAR 2017 - Buckleys


Norsk Americana Forum presenterer månedlig kremen av våre Americana-relaterte artister. To artister – gjerne én etablert samt én ny og lovende – spiller hvert sitt timelangt sett. Konsertene blir tatt opp, mikses og redigeres ned til 25-30 minutter pr artist, og sendes på Ordentlig Radio to-tre uker etter opptak.

Denne måneden har vi gleden av å presentere:

A-11 // Plateslipp

Det glimrende honky-tonk laget A-11 er endelig klar med et nytt album. “This Memory Is On Me” er en plate med originale låter ikledd klassisk countrydrakt, og vi lar bandet selv fortelle om den ferske utgivelsen:

“Planleggingen til albumet startet høsten 2015, og vi så alle frem til å starte innspilling i begynnelsen av 2016. Så skjedde tragedien – vår frontfigur og hovedsanger Tore Andersen døde brått i jula og planene ble lagt på is.

En av Tores favorittsangere var Malin Pettersen. Gleden var stor da hun takket ja til å bli med i bandet og innspillingen av ny plate. Det var bare en ting hun måtte først – føde et barn. Endelig er den nye plata klar – en innspilling som startet med det smertefulle tapet av en god venn og sluttføres med at nytt liv kommer til verden.

Takk til fantastiske gjester som bidro på innspillingen – Brennen Leigh, Beth Chrisman, Redd Volkaert og Roy Lønhøiden. Innspillingen dediseres til Tore Andersen. Flere av låtene på plata skrev Tore til bandet før han døde, og de er ikke utgitt tidligere.”

BO OUTLAW & THE TWANG DEPOT

Bo Outlaw & The Twang Depot debuterte i 2015 med albumet “Trouble Train”. Oppfølgeren “Lonestar State Of Mind” som kom ut i fjor vår ble innspilt i Nashville hos Jim Lightman, en gammel ringrev i countrymusikkens mekka.

Med en autentisk tilnærming til musikken og låtskriverkunsten, hjerte og sjel på riktig plass, og selvtillit nok til å trå i sporene etter Willie og Waylon, har gutta funnet sin identitet. Disse gutta vet hvor de vil, og hvordan det skal låte. Bjørn Flaaseth aka Bo Outlaw er countrygutt i sjela, oppvokst i de rette omgivelsene på Løiten. Det er altså ikke så langt fra en ranch i The Lone Star State til en gård på Løiten.

Til tross for at gutta bare har holdt på et par år, har de nådd et bredt publikum. 2016 var et hektisk år for cowboyene fra Løiten med flere klubb- og festivalerspillinger samt turnering i USA.