Back to All Events

Dream Theater - Oslo Spektrum

Dream Theater, med bandmedlemmene John Petrucci, John Myung, James LaBrie, Jordan Rudess and Mike Mangini, drar på Europa-turné, og lørdag 25. februar 2017 besøker de Oslo Spektrum!

Turneen markerer at det er gått hele 25 år siden det progressive metal-bandet gav ut et av sine beste album, «Images & Words». Publikum kan forvente seg et spektakulært og enestående live-sett, der bandet fremfører «Images & Words» i sin helhet, samt mange andre låtfavoritter. Publikum får nok også høre godbiter fra Dream Theaters kritikerroste nyest album,The Astonishing, som ble gitt ut i 2016.

Dobbeltalbumet The Astonishing, som tilsammen består av 34 låter, har høstet mange lovord og debuterte med topplassering på Billboards «Rock»- og «Hard Rock»-liste. I februar 2016 ble albumet fremført i Oslo Konserthus med tre fullsatte konserter.

Det er en glede å kunne ønske velkommen til en progressiv helaften med Dream Theater lørdag 25. februar kl. 19.30 i Oslo Spektrum!


Dørene åpnes: ca kl. 18:30