Back to All Events

Klubb Loveless #22 - Parkteatret


Gang på gang har Klubb Loveless solgt ut Internasjonalen, så nå det er på tide å gi alle lojale som alltid står i køen, som alltid danser og som alltid skaper stemning – litt mer plass. Runde #22 skjer på Parkteatret og gutta gleder seg!

Kveldene er gjerne travle og preget av kø, så vi har lagt ut et begrenset antall billetter i forhåndssalg for de som vil være på den sikre siden.

KLUBB LOVELESS
Klubb Loveless er lekegrinden til produsentene Eirik Tillerli og Filip Kollsete hvor de én gang i måneden arrangerer en klubbkveld helt utenom det ordinære. De har allerede rukket å bli en stor favoritt blant danseglade i Oslo, og den dynamiske duoen har solgt ut hver eneste klubb de har holdt siden oppstarten.

LOVELESS
Tross sin korte levetid har Loveless allerede klart å vekke oppmerksomhet i både inn- og utland. Høy rotasjon på norsk radio, «Record of the Week» hos britiske BBC 1xtra, samt tommelen opp fra internasjonalt anerkjente nettsteder som Earmilk, Discobelle, Hypetrak, Complex og Selected indikerer at de to trønderne virkelig har noe på gang.