Back to All Events

SULT - Det Andre Teatret

SULT

av Knudi H.

SULT er en forestilling om sult – i fire deler. Vi møter en ung mann med rulle-r og pølse i blikket, som prøver å livnære seg som skribent. Han lever på sultegrensen, men forsøker desperat å holde verdigheten oppe. På sin vei møter han flere personer som kanskje rekker ut en hjelpende hånd, eller kanskje ikke, eller som selv kunne trenge ei pølse å holde i. På St. Olavs plass nummer 2 møter han en navnløs kvinne med et grønt teppe under armen. Han kaller henne Ylajali.

Manus og regi: Maria Drangeid
Skuespillere: Malin Landa, Joakim Borgen og Lars August Jørgensen
Lyddesign: Gaute Tønder

SULT varer ca 60 minutter og passer for alle som er – eller har vært – i tenårene.

Støttet av: Fond for utøvende kunstnere, Fritt ord, Spenn.no og Stavanger kommune.

Residensstøtte: Oslo teatersenter og Tou Scene.